ACCID GUARDONA A UN ESTUDIANT DE LA FEE (URV)

L'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, en el marc de la XVIII Edició dels Premis ACCID, el Jurat dels Premis ACCID, format per:

Alfredo Rocafort, catedràtic de comptabilitat de la UB, president de la Reial Acadèmia Europea de Doctors i vicepresident 2n. de l’ACCID; Daniel Faura, president de l’ACCID; Emili Gironella, soci-director de Gironella Auditors i membre del Consell Assessor de l’ACCID i Xavier Subirats, vicedegà del Col.legi d’Economistes de Catalunya i vicepresident 3r. de l’ACCID

Ha decidit guardonar amb el PREMI AL MILLOR TREBALL DE FINAL DE GRAU - 1a posició pel treball titulat

  • LA COMPTABILITAT CREATIVA: REVISIÓ I COMPARATIVA UTILITZANT MODEL BENEISH M-SCORE del Sr. Guillem Ibañez Faus de la FEE (URV)

Aquest premi es lliura a aquelles persones que han completat en l'últim any acadèmic un màster amb una tesi relacionada amb la comptabilitat. Tenint en compte la importància, originalitat, implicacions i aportacions de la seva tesi el Jurat ha decidit que mereix ser reconeguda.

L’acte de lliurament dels Premis està previst pel divendres 4 de juny a la UPF Barcelona School of Management (C/Balmes, 132-134 – 08008 Barcelona), amb motiu de la celebració del IX Congrés ACCID

© 2021